0
0 položek

Žádné produkty v košíku.

Firebox Outdoors Sada náčiní pro vaření Firebox Cooking Utensils

750 

Firebox Outdoors Sada náčiní pro vaření Firebox Cooking Utensils od Firebox Outdoors za cenu 750 Kč

Popis produktu

Sada nádobí Firebox Cooking Utensils bylo navrženo tak, aby se vešlo do sady Firebox Ultra Cook Kit (8” nebo 10”) NEBO do kterékoli nádoby Zebra Billy Bush Pots pro snadné balení a přitom stále nabízelo pohodlí nádob standardní velikosti.
Sada obsahuje jednu rukojeť, kterou lze používat střídavě pro různé nástroje. Další rukojeti lze zakoupit ZDE – pokud chcete, aby každý nástroj měl vlastní rukojeť. Rukojeť slouží také jako schránka nebo zásobník na vaše oblíbené koření apod.
Klíčové přednosti:

Navrženo tak, aby se vešlo do sady Firebox Ultra Cook Kit nebo Zebra Billy Bush Pots.
Rukojeť funguje se všemi třemi hlavami (obracečka, naběračka a vařečka / lžíce).
Rozloží se, aby zabrala méně místa v balení. 
Další rukojeti k dispozici k zakoupení. 

Sada nádobí na vaření obsahuje: obracečku, naběračku, vařečku a jednu rukojeť na náčiní. 

Nádobí Firebox Cooking Utensils bylo navrženo tak, aby se vešlo do sady Firebox Ultra Cook Kit NEBO do kterékoli nádoby Zebra Billy Bush Pots pro snadné balení a přitom stále nabízelo pohodlí nádob standardní velikosti. Dodává se s jednou rukojetí, která funguje se všemi třemi hlavami (obracečkou, naběračkou a vařečkou), což zabírá méně vzácného místa ve vašem balení. Další rukojeti nabízíme samostatně, pokud chcete, aby každá hlava měla vlastní rukojeť. Lze objednat ZDE.
Obracečka – nabízí širokou hlavu se zkosenými hranami nejen na přední straně, ale také na obou stranách, aby bylo snadné se dostat pod pokrmy z jakéhokoli úhlu. Odlehčovací otvory ve špachtli mají zaoblené hrany, aby bylo čištění mnohem snazší.
Naběračka – Navržena tak, aby dobře fungovala v kterémkoli z našich čtyř hrnců Firebox Billy Bush, umožňující snadné nabírání polévky nebo horkého nápoje až na dno hrnce. Celkový objem 1/2 šálku.
Lžíce / vařečka – Byla navržena tak, aby fungovala podobně jako vařečka pro míchání a ochutnávání polévek nebo omáček na pánvi.
Rukojeť – funguje dobře se všemi hlavami náčiní a lze ji použít jako schránku nebo jako úložnou nádobu (s použitím přiložené silikonové zátky) na sůl/pepř nebo vaši oblíbenou směs koření.
Technické detaily a rozměry:

Materiál: potravinářský nylon
Hmotnost kompletní sady: 141,75 g.
Hmotnost obracečky (s rukojetí): 70,87 g
Hmotnost vařečky(s rukojetí): 70,87 g
Hmotnost naběračky (s rukojetí): 73,71 g
Hmotnost samotné rukojeti: 36,85 g

Firebox Outdoors Sada náčiní pro vaření Firebox Cooking Utensils od Firebox Outdoors za cenu 750 Kč

Katalogové číslo: UTSLSF Kategorie:

Související produkty