0
0 položek

Žádné produkty v košíku.

MAIN KNIVES Kapesní nůž MAIN Mini Line 45 mm – Walnut s koužkem na klíče 6002

259 

MAIN KNIVES Kapesní nůž MAIN Mini Line 45 mm – Walnut s koužkem na klíče 6002 od MAIN KNIVES za cenu 259 Kč

Popis produktu

Řada Mini Line, navržená ve formě klíčenky/přívěšku , nabízí malé a pohodlné čepele pro každodenní použití. Nože Mini Line s koženým pouzdrem jsou vždy po ruce díky kroužku, který umožňuje nasazení pouzdra na klíče. 
Toto řešení umožňuje snadné vyjmutí nože z pouzdra pro flexibilnější použití. Existuje však také možnost připevnit jej na klíče bez pouzdra, protože rukojeť má otvor pro klíčenku. Mini čepele s všestranným profilem drop point poskytují vynikající řezné  vlastnosti.
Řada Mini Line nabízí malé břity pro plnohodnotné úkoly. Výhodou těchto nožů na klíče je jejich stálá dostupnost „po ruce“ v případě potřeby. Jednoduše tím, že si vezmete klíče z domova, nosíte čepel vždy s sebou.

MAIN Knives – Kapesní nože z Portugalska
MAIN Knives je portugalská rodinná firma s nožířskou tradicí od roku 1870. Nabízí nože, především zavírací, vycházející z tradičních portugalských kapesních nožů s rukojetí z různých druhů dřeva. Výroba probíhá v Portugalsku.
Nože MAIN jsou především výsledkem ruční výroby včetně leštění a broušení rukojeti. Čepele z nerezové oceli v kombinaci s dalšími prvky z nerezové oceli v konstrukci a rukojeti vyrobené ze dřeva, jako je buk, dub, ořech, bubinga, eben, palisandr, olivové dřevo nebo lisované dřevo v černé barvě, nabízejí uživatelům řadu možností, pokud jde o preferované barvy a materiály.
MAIN Knives – kapesní nůž pro každého
Čepel z nerezové oceli
Čepel nože je vyrobena z nerezové oceli 440A . Tento typ oceli si zachovává dobré řezné vlastnosti a snadno se brousí. Navíc je z nerezové oceli, takže se snadno udržuje. Například nože vyrobené z této oceli lze bez obav ponechat v autě, kde se, jak víme, za různých povětrnostních podmínek a teplot může nerezová ocel „potit“ a způsobit usazování vlhkosti. U nožů vyrobených z korozivzdorné oceli může tato vlhkost vést ke korozi.
Hladké otevírání
Nůž se hladce otevírá oběma rukama díky nehteníku – zářezu v hřbetu v čepeli. Skládání se také provádí tradičním obouručním způsobem.
Dřevěná rukojeť
Nůž má rukojeť z italského ořechu s krásným hnědým odstínem a pevnou strukturou. Dřevo prošlo speciální úpravou, aby se zabránilo absorpci vlhkosti. Během procesu přípravy rukojeti bylo její konečné textury dosaženo ručním leštěním. Leštění odstraňuje veškeré nedokonalosti a zajišťuje hladkou rukojeť na dotek. Ocelový kroužek obepínající dřevěnou konstrukci slouží jako spojovací prvek mezi dřevěnou rukojetí a čepelí .
Parametry a technické detaily

Čepel : Skládací (zavírací nůž), profil s plochým broušením, hladká řezná hrana, hřbet čepele s ostrou hranou
Ocel : Nerezová ocel 440A (~ 57 HRC) 
Rukojeť : Ořechové dřevo
Zámek : Reverzní zámek vložky
Otevírání : obouruční, zářez v čepeli
Rozměry :Celková délka: 100 mmDélka čepele: 45 mmZavřená délka: 56 mmTloušťka čepele: 1,06 mm
Hmotnost : 14 g

MAIN KNIVES Kapesní nůž MAIN Mini Line 45 mm – Walnut s koužkem na klíče 6002 od MAIN KNIVES za cenu 259 Kč

Katalogové číslo: MAIN_6002 Kategorie: , ,
Výrobce:MAIN KNIVES

Související produkty