0
0 položek

Žádné produkty v košíku.

Firebox Outdoors Set 2x titanový DŘÍVKÁČ Firebox FREESTYLE + velká sada příslušenství Everything Kit – TWO STOVES (8 PANELS)

9 830 

Firebox Outdoors Set 2x titanový DŘÍVKÁČ Firebox FREESTYLE + velká sada příslušenství Everything Kit – TWO STOVES (8 PANELS) od Firebox Outdoors za cenu 9830 Kč

Popis produktu

Freestyle modulární sporák z ultralehkého titanu Folding Firebox je opravdu neotřelý nápad, který si jistě zamiluje každý fanoušek klasických Firebox dřívkáčů. V podstatě dělá ze skládacího vařiče kamna jakékoli velikosti, která potřebujete, a to v kombinacích vynikající techniky a tolika panelů, kolik jen chcete.Kombinuje stejnou myšlenku jako klasická kamna FIREBOX G4, ale s možností přidat panely, aby jste vytvořili větší kamna.
Sada obsahuje:

Dvě sady 4-dílných vařičů Firebox Freestyle (celkem tedy 8 panelů) a 1 mod sada s organizérem. Toto je VŠE, co potřebujete k realizaci  všech 6 sestav a několika bonusových sestav, jak je ukázáno ve videu “Jak na to” níže.
Sada Mod Kit je již součástí tohoto balení.

Hlavní přednosti:

Nejmodernější, více-palivová, vysoce výkonná plochá skládací kamna střední velikosti, která stylově uspokojí vaše potřeby při topení!
Dodává se ve vlastním “Fire Pan Tin”, abyste mohli pohodlně dodržovat etiku “Leave No Trace”. 
Spaluje dřevo, které lze přikládat shora nebo bočním přikládacím otvorem, který je posunutý a umožňuje křížení klacků uvnitř spalovací komory, což vytváří turbulenci plamene a zvyšuje účinnost hoření. 
Freestyle má také výklopnou klapku, kterou lze otevřít a masivně tak zvýšit výkon dřívkáče, což umožňuje hoření s vysokým výkonný.
Navrženo speciálně pro umístění lihového hořáku typu Trangia nebo plynového nástavce na izobutan, oba se správnou světlou výškou pro optimální výkon.

Hmotnost vařičů Freestyle: 2x 230 g = 460gHmotnost sady Mod Kit: 370 gCelková hmotnost sady: 830 g
Více o konstrukci a možnostech použití najdete ve videu níže:

 
Připravujeme s Krakenem rozsáhlou recenzi, kterou brzy najdete na www.BUSHCRAFTportal.cz

Firebox Outdoors Set 2x titanový DŘÍVKÁČ Firebox FREESTYLE + velká sada příslušenství Everything Kit – TWO STOVES (8 PANELS) od Firebox Outdoors za cenu 9830 Kč

Katalogové číslo: FSEVTHTIK Kategorie: , ,

Související produkty